skip to Main Content

Het team van Chev

Smaakmakend!

Het allerbeste uit onszelf halen. Als gastvrouw of gastheer, als afwasser of keukenhulp, als chef. Genieten van wat we doen en hoe we iemand uitbundige smaken kunnen laten beleven… Voor u, als gast. We hebben plezier bij Chev en we hopen dat dat aanstekelijk werkt.

Uw gastvrouw

Virginie Neyt

Na jaren dromen en brainstormen is het eindelijk zover. Wat 20 jaar geleden begon met een droom om als West-Vlaamse ‘een lekker Belgisch frietkot’ in Sas neer te zetten is uitgelopen tot een groter concept (maar uiteraard met lekkere verse frietjes): CHEV. Met de V van Virginie uiteraard! Kwaliteit, passie en gastvrijheid daar sta ik voor. Een kopje koffie, drankje, hapje of een diner, na een bezoek aan Chev gaat iedereen met een fantastisch gevoel naar huis. Een belevenis in het mooie Sas van Gent!

Het team

Een jong team, dat is de drijvende motor achter Chev. Ik hou ervan om met jonge mensen te werken. Hun passie, fun en gedrevenheid houd mij scherp. Aan het fornuis staan twee jonge toppers,  Robert Ranschaert & Wendy de Jong. Beiden afgestudeerd als kok. Over smaak valt niet te twisten, alles moet perfect zijn. De barmannen Dario Sandrini en onze zoon Seppe Neyt verzorgen de drankjes met veel passie en plezier. Als gastvrouw wordt ik versterkt door Birgit Pieters en onze dochter Febe Neyt, beiden staan in voor service en gastvrijheid.

Kortom… een TOPTEAM @CHEV

Frederique

Hi, mijn naam is Frederique oftewel Fre, ik ben 18 jaar en kom uit Terneuzen.

Ik ben CIOS studente, en rond mijn opleiding af als bewegingsagoog. Na het CIOS wil ik HBO Pedagogiek gaan studeren. Ik zit inmiddels al 10 jaar op hockey, wat ik nog steeds met veel plezier doe! Ik geef onder andere ook les aan speciaal voortgezet onderwijs.

In het weekend ben ik graag aan het werk, maar vindt altijd wel een gaatje voor een hapje en drankje!

 

Ik zie jullie graag snel terug bij Chev!

Wendy

Hey! Mijn naam is Wendy, 25 jaar en opgegroeid en wonend in Axel. Ik ben nu ongeveer 10 jaar werkzaam in de horeca. Ik ben op mijn 16e begonnen als keukenhulp bij de Graanbeurs in Axel. Hierna ben ik fulltime bij de Graanbeurs gaan werken en volgde ik in de tussentijd een twee jaar durende cursus tot Keukenverantwoordelijke op het Spermalie in Brugge en een cursus Patisserie.

Na 8 jaar werkzaam te zijn bij de Graanbeurs en uitgegroeid te zijn tot zelfstandig werkend kok, heb ik de overstap gemaakt naar Restaurant Spetters in Breskens. Een flinke stap, gezien dit restaurant bekroond is met één Michelinster. Hier begon ik als chef de partie van de amuses, later de voorgerechten en uiteindelijk de desserts/patisserie. Na 1,5 jaar realiseerde ik echter dat het koken op dit niveau niet hetgeen is waarin ik me thuis voel.

Zodoende ben ik nu hier, bij Chev, uitgekomen. Naast mijn werk houd ik ervan om te reizen en citytrips te maken en doe ik al 20 jaar aan turnen.

Dario

Mijn naam is Dario Sandrini, wonende te Sas van Gent. Naast Chev ben ik werkzaam in de gesloten jeugdzorg en doe ik aan voetbal als ontspanning!

Reserveren

Tijd. Voor u.

Nee, geen formuliertje. Bel ons even, dat gaat net zo snel. Dan horen we graag wanneer en met hoeveel personen u komt. Maar ook wat u beslist niet eet en vooral hoe wij u tijdens uw bezoek aan Chev onvergetelijke mogen plezieren. 0115 690 309

Back To Top