Ga naar hoofdinhoud

Het team van Chev

Smaakmakend!

Het allerbeste uit onszelf halen. Als gastvrouw of gastheer, als afwasser of keukenhulp, als chef. Genieten van wat we doen en hoe we iemand uitbundige smaken kunnen laten beleven… Voor u, als gast. We hebben plezier bij Chev en we hopen dat dat aanstekelijk werkt.

Uw gastvrouw

Virginie Neyt

Na jaren dromen en brainstormen is het eindelijk zover. Wat 20 jaar geleden begon met een droom om als West-Vlaamse ‘een lekker Belgisch frietkot’ in Sas neer te zetten is uitgelopen tot een groter concept (maar uiteraard met lekkere verse frietjes): CHEV. Met de V van Virginie uiteraard! Kwaliteit, passie en gastvrijheid daar sta ik voor. Een kopje koffie, drankje, hapje of een diner, na een bezoek aan Chev gaat iedereen met een fantastisch gevoel naar huis. Een belevenis in het mooie Sas van Gent!

Het team

Een jong team, dat is de drijvende motor achter Chev. Ik hou ervan om met jonge mensen te werken. Hun passie, fun en gedrevenheid houd mij scherp. Over smaak valt niet te twisten, alles moet perfect zijn. Onze zoon Seppe Neyt is de vaste barman bij CHEV. Samen met zijn vrienden Maxime, Timothy verzorgen ze de drankjes met veel passie en plezier. Als gastvrouw wordt ik versterkt door Frederique van Langevelde en Niki Krijgsman beiden staan in voor service en gastvrijheid.

Kortom… een TOPTEAM @CHEV

Frederique

Hi, mijn naam is Frederique oftewel Fre, ik ben 20 jaar en kom uit Terneuzen.

Ik ben 1e jaars student aan HZ, HBO Pedagogiek. Ik zit inmiddels al 10 jaar op hockey, wat ik nog steeds met veel plezier doe! Ik geef onder andere ook les aan speciaal voortgezet onderwijs.

In het weekend ben ik graag aan het werk, maar vindt altijd wel een gaatje voor een hapje en drankje!

Ik zie jullie graag snel terug bij Chev!

Nikki

Hi, mijn naam is Niki Krijgsman ik ben 22 jaar en kom uit Westdorpe.

Tijdens mijn studie Interieurdesign te Eindhoven, was ik tijdens de weekenden bij CHEV te vinden. Nu ben ik afgestudeerd en ben ik full time aan het werk bij CHEV!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen. Dat is namelijk wat ik het allerliefste doe wanneer ik vrij ben!

Ik zie jullie graag @CHEV!

Liefs Nikki

Timothy

Mijn naam is Timothy van Poecke, 20 jaar en geboren en getogen in ‘t Sas.

Hedendaags studeer ik bedrijfskunde op het HZ in Vlissingen en ben ik in het weekend te vinden achter de bar bij CHEV. In mijn vrije tijd hou mezelf graag bezig in de sportschool of op een feestje samen met mijn vrienden.

Graag verwelkomen wij u bij CHEV voor een geweldige avond.

Maxime

Ik ben Maxime Heinis, ik ben 19 jaar en woon in Terneuzen.

Ik volg momenteel de opleiding procestechniek op Scalda in terneuzen. Mijn hobby is fitness waarmee ik nu ongeveer anderhalf jaar mee bezig ben.

In het weekend sta ik graag achter de bar bij Chev om de lekkerste drankjes voor de gasten te verzorgen.

Zie jullie graag bij Chev!

Reserveren

Tijd. Voor u.

Nee, geen formuliertje. Bel ons even, dat gaat net zo snel. Dan horen we graag wanneer en met hoeveel personen u komt. Maar ook wat u beslist niet eet en vooral hoe wij u tijdens uw bezoek aan Chev onvergetelijke mogen plezieren. 0115 690 309

Back To Top