Ga naar hoofdinhoud

Het team van Chev

Smaakmakend!

Het allerbeste uit onszelf halen. Als gastvrouw of gastheer, als afwasser of keukenhulp, als chef. Genieten van wat we doen en hoe we iemand uitbundige smaken kunnen laten beleven… Voor u, als gast. We hebben plezier bij Chev en we hopen dat dat aanstekelijk werkt.

Uw gastvrouw

Virginie Neyt

Na jaren dromen en brainstormen is het eindelijk zover. Wat 20 jaar geleden begon met een droom om als West-Vlaamse ‘een lekker Belgisch frietkot’ in Sas neer te zetten is uitgelopen tot een groter concept (maar uiteraard met lekkere verse frietjes): CHEV. Met de V van Virginie uiteraard! Kwaliteit, passie en gastvrijheid daar sta ik voor. Een kopje koffie, drankje, hapje of een diner, na een bezoek aan Chev gaat iedereen met een fantastisch gevoel naar huis. Een belevenis in het mooie Sas van Gent!

Het team

Een jong team, dat is de drijvende motor achter Chev. Ik hou ervan om met jonge mensen te werken. Hun passie, fun en gedrevenheid houd mij scherp. Over smaak valt niet te twisten, alles moet perfect zijn. Onze Chef kok Jelle runt de keuken met Lydia en Andries, maar ook onze zoon Seppe versterkt het keukenteam. Onze barmannen Maxime, Timothy en Rick verzorgen de drankjes met veel passie en plezier. Als gastvrouw wordt ik versterkt door onze dochter Febe, Frederique en Isabel, allen staan in voor service en gastvrijheid.

Kortom… een TOPTEAM @CHEV

Chef kok JELLE

Ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij CHEV en al sinds mijn 15e zeer geïnteresseerd in de horecabranche. Ik heb in diverse horecagelegenheden gewerkt, maar de keuken van CHEV is de plaats waar ik mijn passie voor het koken echt tot zijn recht kan laten komen. Dagelijks kraakverse ingrediënten verwerken tot heerlijke gerechten. Dat is waar ik het als kok voor doe. Keer op keer de gast laten genieten en verrassen met pure smaken, heerlijke combinaties en kwaliteit.

Ons keukenteam bij CHEV is veelzijdig en vult elkaar perfect aan. Zo weten we telkens smaakvolle suggestiegerechten op de kaart te zetten welke we vaak wisselen. Zo blijft het team zich ontwikkelen en kunt u als gast meegenieten van onze culinaire reis.

Ik en ons team koken ook graag een keer voor u, tot snel!

Rick

Mijn naam is Rick Samijn,17 jaar en woon al heel mijn leven in Sas van Gent. Momenteel zit ik in mijn examenjaar Havo 5. Als vervolgopleiding ga ik Hotelschool doen mede door de leuke ervaringen die ik bij Chev heb. 2 dagen per week ben ik bij Chev te vinden als barman of als uw bediener.

Kom gezellig is langs voor een drankje of een lekker diner!

Minx

Mijn naam is Minx, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Terneuzen.

Ik studeer chemie aan de HZ in Middelburg. Ik ben een sportief type, voetbal is mijn passie daarom ben ik na school vaak te vinden op de velden of in de sportschool. In de weekenden werk ik met veel plezier bij CHEV.

Ik zie jullie graag bij chev voor een lekker drankje of een heerlijk diner!

Maxime

Ik ben Maxime Heinis, ik ben 19 jaar en woon in Terneuzen.

Ik volg momenteel de opleiding procestechniek op Scalda in terneuzen. Mijn hobby is fitness waarmee ik nu ongeveer anderhalf jaar mee bezig ben.

In het weekend sta ik graag achter de bar bij Chev om de lekkerste drankjes voor de gasten te verzorgen.

Zie jullie graag bij Chev!

Reserveren

Tijd. Voor u.

Nee, geen formuliertje. Bel ons even, dat gaat net zo snel. Dan horen we graag wanneer en met hoeveel personen u komt. Maar ook wat u beslist niet eet en vooral hoe wij u tijdens uw bezoek aan Chev onvergetelijke mogen plezieren. 0115 690 309

Back To Top