skip to Main Content

Het team van Chev

Smaakmakend!

Het allerbeste uit onszelf halen. Als gastvrouw of gastheer, als afwasser of keukenhulp, als chef. Genieten van wat we doen en hoe we iemand uitbundige smaken kunnen laten beleven… Voor u, als gast. We hebben plezier bij Chev en we hopen dat dat aanstekelijk werkt.

Uw gastvrouw

Virginie Neyt

Na jaren dromen en brainstormen is het eindelijk zover. Wat 20 jaar geleden begon met een droom om als West-Vlaamse ‘een lekker Belgisch frietkot’ in Sas neer te zetten is uitgelopen tot een groter concept (maar uiteraard met lekkere verse frietjes): CHEV. Met de V van Virginie uiteraard! Kwaliteit, passie en gastvrijheid daar sta ik voor. Een kopje koffie, drankje, hapje of een diner, na een bezoek aan Chev gaat iedereen met een fantastisch gevoel naar huis. Een belevenis in het mooie Sas van Gent!

Het team

Een jong team, dat is de drijvende motor achter Chev. Ik hou ervan om met jonge mensen te werken. Hun passie, fun en gedrevenheid houd mij scherp. Aan het fornuis staat Wendy de Jonge als Chefkok en Bert van Vliet als kok. Over smaak valt niet te twisten, alles moet perfect zijn. De barmannen Dario Sandrini en onze zoon Seppe Neyt verzorgen de drankjes met veel passie en plezier. Als gastvrouw wordt ik versterkt door onze dochter Febe Neyt en Frederique van Langevelde, beiden staan in voor service en gastvrijheid.

Kortom… een TOPTEAM @CHEV

Frederique

Hi, mijn naam is Frederique oftewel Fre, ik ben 18 jaar en kom uit Terneuzen.

Ik ben CIOS studente, en rond mijn opleiding af als bewegingsagoog. Na het CIOS wil ik HBO Pedagogiek gaan studeren. Ik zit inmiddels al 10 jaar op hockey, wat ik nog steeds met veel plezier doe! Ik geef onder andere ook les aan speciaal voortgezet onderwijs.

In het weekend ben ik graag aan het werk, maar vindt altijd wel een gaatje voor een hapje en drankje!

 

Ik zie jullie graag snel terug bij Chev!

Wendy

Hi! Mijn naam is Wendy de Jonge,

Opgegroeid en wonend in Axel. Sinds de opening ben ik werkzaam als Chefkok in de keuken van CHEV.

Naast werk ben ik graag buiten om te wandelen of fietsen, maak ik graag tripjes en reizen en doe ik al van kleins af aan aan turnen.

Dario

Mijn naam is Dario Sandrini, wonende te Sas van Gent. Naast Chev ben ik werkzaam in de gesloten jeugdzorg en doe ik aan voetbal als ontspanning!

Bert

Ik ben Bert van Vliet, 24 jaar en geboren in Den Haag.
Mijn hobby´s zijn uiteraard koken en sinds kort ook fitnes. Ik ben ondertussen al 8 jaar bezig in de horeca. Ondanks alle omstandigheden die nu plaatsvinden en de lockdown voor de horeca, ben ik erg blij dat ik me sinds november 2020 als kok mag aansluiten in het team van Virginie. We verzorgen nu heerlijke take away, maar ik hoop dat we snel het restaurant weer op volle toeren mogen draaien en dat ik de drive van CHEV in het echt kan beleven.  Samen met Chef Wendy sta ik voor jullie klaar!        See you @CHEV

Reserveren

Tijd. Voor u.

Nee, geen formuliertje. Bel ons even, dat gaat net zo snel. Dan horen we graag wanneer en met hoeveel personen u komt. Maar ook wat u beslist niet eet en vooral hoe wij u tijdens uw bezoek aan Chev onvergetelijke mogen plezieren. 0115 690 309

Back To Top